Minutková jatýrka „KACHNOS-KRALIKOS“
Kachní a králičí játra na cibulce jsou ochucená anglickou slaninou.
Autor receptu: colombo65
Ingredience
0,5 kscibule kuchyňská
1 ksjátra králičí
1 polévková lžíceolej
1 kskachní játra
100 gslanina anglická vcelku
podle chuti
pepř černý mletý
sůl
Postup přípravy
Čas přípravy: 5
Čas vaření/pečení: 10
1.
Slaninu nakrájíme na hranolky a opečeme. Přidáme polovinu cibule nakrájenou na hrubší proužky.
2.
Oba druhy jater rozdělíme na větší kousky a zprudka orestujeme samostatně na oleji.
3.
Přidáme játra ke slanině s cibulí, osolíme, opepříme a ještě chvilku restujeme, aby došlo ke spojení chutí.
4.
Podáváme s čerstvým chlebem.
Hodnotit recept: