Minutková jatýrka „KACHNOS-KRALIKOS“ | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Minutková jatýrka „KACHNOS-KRALIKOS“

15 min. | předkrm | 310 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

Minutková jatýrka „KACHNOS-KRALIKOS“

    Kachní a králičí játra na cibulce jsou ochucená anglickou slaninou.

    Autor receptu: colombo65

    Ingredience

    Přepočítat na  porce
    0,5 kscibule kuchyňská
    1 ksjátra králičí
    1 polévková lžíceolej
    1 kskachní játra
    100 gslanina anglická vcelku

    podle chuti

    pepř černý mletý
    sůl

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 5
    Čas vaření/pečení: 10
    1.

    Slaninu nakrájíme na hranolky a opečeme. Přidáme polovinu cibule nakrájenou na hrubší proužky.

    2.

    Oba druhy jater rozdělíme na větší kousky a zprudka orestujeme samostatně na oleji.

    3.

    Přidáme játra ke slanině s cibulí, osolíme, opepříme a ještě chvilku restujeme, aby došlo ke spojení chutí.

    4.

    Podáváme s čerstvým chlebem.

    Hodnotit recept:

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g 1 porce
    Energie 371kJ 309,8kJ
    Bílkoviny 0,4g 0,4g
    Tuky 8,9g 7,4g
    Sacharidy 3,2g 2,7g
    Cholesterol 0mg 0mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz