Brynzové halušky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Brynzové halušky

15 min. | hlavní chod | 1 750 kJ/porce | Slovenská kuchyně | 2 porce

Brynzové halušky

Brynzové halušky z nudlového těsta posypané brynzou a rozpuštěným máslem jsou velmi rychlé na přípravu.

Autor receptu: tekatoka15

Ingredience

Přepočítat na  porce

těsto

1 lžičkaprášek kypřící do pečiva
1 ksvejce
1 hrnekvoda
2 špetkasůl
20 dkgmouka hladká

podle potřeby

brynza čerstvá
máslo

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 5
1.

V míse připravíme těsto z mouky, vejce, soli, prášku do pečiva a soli. Těsto dobře promícháme. Musí být řidčí.

2.

Z těsta vykrajujeme pomocí lžíce noky a házíme je do vařící vody a vaříme 5 minut.

3.

Noky na talíři posypeme hustě brynzou a polejeme rozpuštěným máslem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 675,6kJ 1 749,8kJ
Bílkoviny 5,4g 14,1g
Tuky 2,6g 6,6g
Sacharidy 28,7g 74,4g
Cholesterol 58,1mg 150,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz