Masová fondue
Hovězí, vepřové a kuřecí maso smažíme v rozpáleném oleji a podáváme s různimi pikantními omáčkami.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 kghovězí maso
podle potřeby
olej olivový
Postup přípravy
Čas přípravy: 5
Čas vaření/pečení: 1
1.
Nádobu na fondue naplňte do jedné třetiny olejem a postavte na sporák.
2.
Když je olej horký, opatrně ji sejměte ze sporáku a postavte na kahan.
3.
Hodí se maso hovězí (nejlépe ze svíčkové), ale i vepřové nebo drůbeží. Důležité je, aby bylo kvalitní a čerstvé.
4.
Nakrájejte maso na kostičky.
5.
Smažte v rozpáleném oleji přibližně minutu.
6.
Sousta namáčejte do různých pikantních omáček (např. Rychlá česneková omáčka, Rajčatová s česnekem,...)
Hodnotit recept: