Masová fondue
Hovězí, vepřové a kuřecí maso smažíme v rozpáleném oleji a podáváme s různimi pikantními omáčkami.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 kghovězí maso
  podle potřeby
olej olivový
  Postup přípravy
Čas přípravy: 5
    Čas vaření/pečení: 1
  1.
    Nádobu na fondue naplňte do jedné třetiny olejem a postavte na sporák.
2.
    Když je olej horký, opatrně ji sejměte ze sporáku a postavte na kahan.
3.
    Hodí se maso hovězí (nejlépe ze svíčkové), ale i vepřové nebo drůbeží. Důležité je, aby bylo kvalitní a čerstvé.
4.
    Nakrájejte maso na kostičky.
5.
    Smažte v rozpáleném oleji přibližně minutu.
6.
    Sousta namáčejte do různých pikantních omáček (např. Rychlá česneková omáčka, Rajčatová s česnekem,...)
Hodnotit recept:

