Masová fondue | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Masová fondue

6 min. | hlavní chod | Oslavy | 1 783 kJ/porce | Francouzská kuchyně | 4 porce

Sousta si namáčejte do pikantních omáček

Hovězí, vepřové a kuřecí maso smažíme v rozpáleném oleji a podáváme s různimi pikantními omáčkami.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kghovězí maso

podle potřeby

olej olivový

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
Čas vaření/pečení: 1
1.

Nádobu na fondue naplňte do jedné třetiny olejem a postavte na sporák.

2.

Když je olej horký, opatrně ji sejměte ze sporáku a postavte na kahan.

3.

Hodí se maso hovězí (nejlépe ze svíčkové), ale i vepřové nebo drůbeží. Důležité je, aby bylo kvalitní a čerstvé.

4.

Nakrájejte maso na kostičky.

5.

Smažte v rozpáleném oleji přibližně minutu.

6.

Sousta namáčejte do různých pikantních omáček (např. Rychlá česneková omáčka, Rajčatová s česnekem,...)

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 654,4kJ 1 783,2kJ
Bílkoviny 11,7g 31,8g
Tuky 11,8g 32,3g
Sacharidy 0g 0g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz