Pangasius s teplým salátem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pangasius s teplým salátem

40 min. | hlavní chod | 405 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Pangasius s cuketovo-patizonovým teplým salátem

    Ryba pangasius opečená na másle s teplou zeleninou - cuketami, patizonem a mrkví. 

    Autor receptu: colombo65

    Ingredience

    Přepočítat na  porce
    1 lžičkahořčice hrubá bio
    1 kspatizon
    1 polévková lžíceolej olivový
    2 kscuketa
    2 dlsmetana 12%
    3 ksmrkev
    4 porcefilé z pangasiuse

    podle potřeby

    sůl
    pepř černý mletý

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 10
    Čas vaření/pečení: 30
    1.

    Filety pangasiuse osolíme, opepříme a opečeme na másle s trochou olivového oleje a uchováme teplé.

    2.

    Cukety (žlutou oloupeme má tvrdou kůru, zelenou neloupeme) nakrájíme bez jádřinců na kostičky.

    3.

    Patizon také zbavíme kůry a taktéž nakrájíme bez jadřince na kostičky. Mrkve nakrájíme na kolečka.

    4.

    Vše opečeme na olivovém oleji do měkka, přidáme jednu kávovou lžičku hrubozrnné hořčice, 1,5 dcl smetany, osolíme, opepříme a necháme projít varem.

    5.

    Podáváme jako přílohu (teplý salát) k opečeným filetům pangasiuse.

    Hodnotit recept:

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g 1 porce
    Energie 175,5kJ 405kJ
    Bílkoviny 1,5g 3,5g
    Tuky 2g 4,6g
    Sacharidy 4,5g 10,5g
    Cholesterol 0mg 0mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz