Pangasius s teplým salátem
Ryba pangasius opečená na másle s teplou zeleninou - cuketami, patizonem a mrkví.
Autor receptu: colombo65
Ingredience
podle potřeby
Postup přípravy
Filety pangasiuse osolíme, opepříme a opečeme na másle s trochou olivového oleje a uchováme teplé.
Cukety (žlutou oloupeme má tvrdou kůru, zelenou neloupeme) nakrájíme bez jádřinců na kostičky.
Patizon také zbavíme kůry a taktéž nakrájíme bez jadřince na kostičky. Mrkve nakrájíme na kolečka.
Vše opečeme na olivovém oleji do měkka, přidáme jednu kávovou lžičku hrubozrnné hořčice, 1,5 dcl smetany, osolíme, opepříme a necháme projít varem.
Podáváme jako přílohu (teplý salát) k opečeným filetům pangasiuse.
Hodnotit recept: