Čevabčiči | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Čevabčiči

25 min. | hlavní chod | 1 664 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

čevabčiči

Klasické válečky z mletého hovězího masa ochuceného kořením na mletá masa a paprikou jsou opečena a podávána s hořčicí.

Autor receptu: lolitas

Ingredience

Přepočítat na  porce
500 ghovězí mleté maso
1 kscibule kuchyňská
1 polévková lžícekoření na mleté maso
1 lžičkapaprika mletá sladká
1 špetkasůl
1 polévková lžíceolej
1 špetkapepř černý mletý
1 lžičkamouka hladká

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 15
1.

K mletému masu přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, 1xlžíci na mletá masa, lžičku mleté papriky,sůl, pepř a poprášíme hladkou moukou.

2.

Vše pořádně promícháme, nejlépe s použitím rukou a uděláme z připravené směsy válečky cca 10cm dlouhé.

3.

Na oleji smažíme cca 15 minut na mírném ohni. Jako přílohu doporučujeme brambor a hořčici.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 535kJ 1 663,8kJ
Bílkoviny 11,1g 34,6g
Tuky 8,5g 26,4g
Sacharidy 2,3g 7,2g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz