Jehněčí pilaf | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Jehněčí pilaf

60 min. | hlavní chod | 3 055 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

Jehněčí pilaf pro velký úspěch i s fotkama hotového jídla:)

Opečené jehněčí maso je zapečeno s mrkví, rýži a houbami.

Autor receptu: lolitas

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kscibule kuchyňská
1 ksmrkev
200 gjehněčí maso
1 polévková lžícehouby
1 špetkapepř černý mletý
200 grýže dlouhozrnná
0,5 lvývar z kostí
1 polévková lžícesádlo

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 30
1.

Na sádle osmahneme do zlatova cibuli, přidáme maso nakrájené na kostičky a osolíme, opepříme.

2.

Rýži dlouhozrnou si podusíme do měkka. Mrkev nakrájíme na kolečka a také dusíme dokud nezměkne.

3.

Do pekáče dáme jako první maso, pak mrkev a poté rýži a nakonec houby (nejlépe hříbky). Všechno zalijeme vývarem max 1cm na houby (poslední vrstva).

4.

Dáme do předem vyhřáte trouby a dusíme půl hodiny. Určitě Vám bude chutnat:)

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 991,1kJ 3 054,9kJ
Bílkoviny 9,1g 27,9g
Tuky 9g 27,7g
Sacharidy 29,4g 90,6g
Cholesterol 3,2mg 9,8mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz