Indonéské rizoto | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Indonéské rizoto

40 min. | hlavní chod | 472 kJ/porce | Indonésie kuchyně | 2 porce

Indonéské rizoto

Rýže smíchaná s cibulí, hlívou, paprikou a rybí omáčkou je ochucená česnekem, zázvorem, kořením garam masala, limetkovou šťávou a koriandrem.

Autor receptu: czechspecial

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kslimetka
1 ksčesnek
1 kscibule kuchyňská
1 svazekhlíva ústřičná
1 kspaprika žlutá
1 lžičkaomáčka rybí thajská
2 paličkazázvor
2 porcerýže dlouhozrnná
2 lžičkakoření garam másala
3 lžičkakoriandr mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 25
1.

Rýži uvaříme dle návodu.

2.

Na rozpáleném oleji orestujeme na jemno česnek se zázvorem, přidáme cibuli, hlívu, papriku a rybí omáčku.

3.

Dochutíme solí, kořením Garam masala a opékáme za časého míchání.

4.

Na závěr pokapeme šťávou z limetky a přidáme čerstvý, nebo sušený koriandr.

5.

Promícháme s rýží a podáváme s rozpůlenou limetkou.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 244,6kJ 472kJ
Bílkoviny 1,8g 3,4g
Tuky 0,7g 1,4g
Sacharidy 13,3g 25,6g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz