Pizokel | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pizokel

15 min. | hlavní chod | 2 839 kJ/porce | Švýcarská kuchyně | 3 porce

Pizokel

Noky podávané s pokájenou kapustou a opečenou slaninou jsou tradiční švýcarské jídlo.

Autor receptu: czechspecial

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 hlávkakapusta
200 gslanina anglická

těsto

1 hrstpetrželka nasekaná
2 ksvejce
300 gmouka hrubá
5 špetkasůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
Čas vaření/pečení: 10
1.

Ingredience na těsto smícháme a vytvoříme těsto na noky, které dle potřeby dochutíme. Vaříme ve vroucí vodě cca 5 minut.

2.

Slaninu opékáme na malé kousky do zlatova. Na hrubo pokrájenou kapustu na 15sekund spaříme a poté smícháme se slaninou a noky. Můžeme podávat.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 1 414,6kJ 2 838,6kJ
Bílkoviny 10,4g 20,9g
Tuky 16,5g 33,1g
Sacharidy 35,9g 72,1g
Cholesterol 116,3mg 233,3mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz