Tukožroutská polévka | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Tukožroutská polévka

35 min. | polévka | 118 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce | Vegetariánské jídlo

Tukožroutská polévka

Polévka ze zelí, papriky, mrkve, celeru a cibule je výborná na shazování pár nadbytečných kilogramů.

Autor receptu: tekatoka15

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 špetkapepř černý mletý
1 kspaprika bílá
1 ksvývar z bujonu
2 kscibule kuchyňská
3 špetkasůl
30 dkgceler
40 dkgmrkev
50 dkgzelí bílé

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 20
1.

Zelí, papriku, mrkev, cibuli a celer očistíme a nakrájíme na kousky.

2.

Vše vaříme do měkka asi 15 minut.

3.

Přidáme sůl, pepř a vývar z bujonu.

4.

Do hotové polévky přidáme čerstvou pažitku.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 146,3kJ 117,8kJ
Bílkoviny 1,2g 1g
Tuky 0,2g 0,2g
Sacharidy 9,4g 7,6g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz