Fazole na kyselo | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Fazole na kyselo

70 min. | hlavní chod | 116 kJ/porce | Česká kuchyně | 6 porcí

Fazole na kyselo

    Klasiké uvařené fazole na kyselo za rozumnou cenu.

    Autor receptu: colombo65

    Ingredience

    Přepočítat na  porcí
    1 kscibule kuchyňská
    1 kostkabujón zeleninový
    1 polévková lžíceolej
    3 špetkabazalka sušená
    500 gfazole bílé

    podle chuti

    sůl
    pepř černý mletý
    ocet

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 10
    Čas vaření/pečení: 60
    1.

    Fazole přes noc namočíme do vody a druhý den dáme do hrnce a vaříme do změknutí. Přidáme do vývaru na jemno nakrájenou a orestovanou cibuli. 

    2.

    Poté co fazole změknou, rozmícháme si trochu hl. mouky ve vodě a zahustíme na potřebnou hustotu.

    3.

    Dochutíme dle vlastní chuti octem, solí, pepřem a podáváme s orestovanou uzeninou a čerstvým chlebem.

    4.

    Abychom skoro úplně odstranili u strávníků plynatost po konzumaci pokrmu, přidáme buďto sušenou nebo čerstvou nasekanou bazalku.

    Hodnotit recept:

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g 1 porce
    Energie 110kJ 115,6kJ
    Bílkoviny 0,2g 0,2g
    Tuky 2,4g 2,5g
    Sacharidy 1,7g 1,8g
    Cholesterol 0mg 0mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz