Masové hašé
Rohlíky, cibule a maso tvoří kaši, která je ochucena majoránkou a česnekem a zapečena.
Autor receptu: colombo65
Ingredience
podle chuti
Postup přípravy
Rohlíky si nakrájíme na kostky a zalijeme vývarem /lze nahradit kostkou Masoxu/, který se okamžitě vsákne do rohlíků.
Najemno nakrájenou cibuli orestujeme dozlatova na lžíci sádla.
Maso /zbytky z pečeně nebo vařeného masa, sekané / nakrájíme na menší kousky a smícháme s namočenými rohlíky, opečenou cibulí a rozmixujeme /rozkutrujeme/ na jemnou celistvou kaši /tzv. hašé/.
Jakmile je směs promíchána, tak přidáme dle vlastní chuti majoránku, česnek, sůl, pepř a opět promícháme, aby koření dobře směs ochutilo.
Vlijeme do zapékací mísy a pečeme dozlatova asi 30 minut.
Podáváme s vařeným bramborem a okurkovým salátem.
Hodnotit recept: