Krkovička minutková | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Krkovička minutková

20 min. | hlavní chod | Grilování | 10 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Krkovička minutková s čekací dobou 3 dny

Krkovička naložená v olivovém oleji s bazalkou se nechá uležet 3 dny a poté prudce opeče na pánvi či grilu.

Autor receptu: colombo65

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 dlolej olivový
1 lžičkasůl
2 špetkabazalka sušená
3 špetkapepř černý mletý
4 plátekkrkovice vepřová

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 10
1.

Plátky vepřové krkovice lehce naklepeme, posolíme, opepříme a lehce potřeme olivovým olejem, do kterého jsme přidali trochu sušené bazalky. 

2.

Uložíme do marinovací misky v lednici na 3 dny.

3.

Po nekonečných třech dnech maso slavnostně ukládáme na rozpálenou teflonovou pánev a z každé strany velmi zprudka opékáme 5 minut.

4.

Maso okamžitě servírujeme – nejlépe s bramborovou kaší, ale výtečný je i čerstvý chléb.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 388,1kJ 9,7kJ
Bílkoviny 0g 0g
Tuky 10g 0,3g
Sacharidy 0g 0g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz