Halušky se zelím | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Halušky se zelím

30 min. | hlavní chod | 0 kJ/porce | Slovenská kuchyně | 4 porce

Halušky se zelím

Bramborové halušky s domácím kyselým zelím a opečenou anglickou slaninou.

Autor receptu: kris_tynka

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 balíčektěsto haluškové v prášku
1 lžičkasůl
20 dkgslanina anglická vcelku
30 dkgzelí kysané bílé

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 10
1.

Připravíme si těsto z prášku dle návodu.

2.

Směs natřeme na prkénko a nožem oddělujeme malé kousky, které postupně vhazujeme do vroucí osolené vody. Když se lepí na nůž, namáčíme ho do horké vody.

3.

Vaříme asi 10 minut.

4.

Uvařené halušky přecedíme a přidáme k nim syrové domácí kyselé zelí. Vše promícháme.

5.

Nakonec přidáme nakrájenou slaninu, kterou jsme se mezitím připravili.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 0kJ 0kJ
Bílkoviny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz