Rizoto | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Rizoto

40 min. | hlavní chod | 1 703 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Rizoto

Rizoto s krůtím masem a zeleninou, je rychlé na přípravu. Je možné i zužitkovat zbylé jídlo z předchozího chodu.

Autor receptu: kucharici

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 balíčeksměs zeleninová
1 kgcibule kuchyňská
1 kspórek
200 gkrůtí maso
400 grýže

podle chuti

koření vegeta
sůl
koření kari

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 20
1.

Uvařte rýži se solí a kari kořením dle návodu na obalu.

2.

Cibuli a pórek oloupejte. Cibuli nakrájejte nadrobno, pórek na kolečka.

3.

Na pánev dejte olej a cibuli s pórkem zpěňte.

4.

Poté přidejte vykostněné maso nakrájené na malé kousky a vše orestujte (je možno i použít maso z předchozího dne, které zůstalo z oběda).

5.

Až je maso orestováno, přidejte oblíbenou mraženou zeleninu (např.mrkev, květák, brokolice), okořeňte vegetou a vše poduste.

6.

Nakonec přidejte rýži a ještě prohřejte.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 376,9kJ 1 702,8kJ
Bílkoviny 4,9g 21,9g
Tuky 0,4g 1,6g
Sacharidy 18,8g 84,9g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz