Smažená hlíva ústřičná | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Smažená hlíva ústřičná

40 min. | hlavní chod | 2 020 kJ/porce | 4 porce

Tip na recept
Smažená hlíva ústřičná

    Hlíva ústřičná obalená a usmažená jako řízek. Ideální pro vegetariány.

    Autor receptu: kris_tynka

    Ingredience

    Přepočítat na  porce
    1 dlolej
    10 dkgmouka hladká
    2 špetkasůl
    2 ksvejce
    20 dkgstrouhanka
    500 ghlíva ústřičná
    500 gbrambory

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 20
    Čas vaření/pečení: 20
    1.

    Hlívu ústřičnou rozdělíme na jednotlivé díly, opláchneme vodou a tvrdší konce odřízneme.

    2.

    Obalíme v mouce, vajíčku a strouhance.

    3.

    Smažíme na pánvi na rozpáleném oleji. Jako přílohu podíváme např. šťouchané brambory a hlávkový salát. Solíme až na talíři.

    Hodnotit recept:

    Zpět na předchozí stránkuZpět na předchozí stránku

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g 1 porce
    Energie 616,7kJ 2 019,7kJ
    Bílkoviny 3,6g 11,7g
    Tuky 8,3g 27g
    Sacharidy 14,9g 48,8g
    Cholesterol 44,3mg 145mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz