Domácí bramboráky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Domácí bramboráky

60 min. | hlavní chod | 5 606 kJ/porce | 4 porce

Vynikající bramboráky s masem smažené na oleji.

Autor receptu: zadoticka

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,5 balíčekmajoránka sušená
1 kgbrambory
10 stroužekčesnek
150 gmouka hrubá
2 gpepř černý mletý
3 ksvejce
3 gsůl
300 mlolej na smažení
400 gmaso uzené
50 mlmléko

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 30
1.

Brambory oloupeme, strouháme na hrubém struhadle do větší mísy. Přidáme na malé kostičky nakrájené maso, mléko, mouku, sůl a pepř, majoránku, česnek a vejce.

2.

Uhněteme těsto, necháme chvíli odležet a postupně smažíme na rozpáleném oleji.

3.

Podáváme nejčastěji s kyselým zelím.

Hodnotit recept:

Zpět na předchozí stránkuZpět na předchozí stránku

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 1 105,7kJ 5 606kJ
Bílkoviny 7,2g 36,3g
Tuky 20,5g 103,8g
Sacharidy 13,9g 70,3g
Cholesterol 63,6mg 322,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz