Mrkvový guláš | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Mrkvový guláš

180 min. | hlavní chod | Grilování | 1 459 kJ/porce | Česká kuchyně | 5 porcí

Hovězí mrkvový guláš trochu jinak.

Autor receptu: veronika.m.

Ingredience

Přepočítat na  porcí
1 kostkabujón masový
1 kscibule kuchyňská
10 gsůl
10 ksmrkev
10 gpepř bílý mletý
2 polévková lžíceolej
2 polévková lžícemouka hladká
2 snítkatymián
3 kslist bobkový
500 mlpivo černé
800 ghovězí maso

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 150
1.

Maso nakrájíme na kostky,cibuli nahrubo, mrkev na kolečka. V hrnci rozpálíme olej a opečeme na něm maso ze všech stran, aby se zatáhlo a zhnědlo, cca 10 minut. Přidáme bobkový list a tymián.Povaříme asi 5 minut, poté přikryjeme pokličkou a dáme péct do trouby vyhřáté na 170-180 stupňů.

2.

Potom maso z kastrolu vyndáme a opečeme v něm cibuli s mrkví,dokud neztmavnou.Pak je posypeme moukou a zamícháme. Maso vrátíme k zelenině, promícháme, podlijeme pivem a přidáme kostku masoxu. Ochutíme solí, pepřem a cukrem.

3.

Pečeme asi 2 a půl hodiny dokuď maso nezměkne. Během pečení hlídáme a podle potřeby podléváme horkou vodou. Podáváme s rýží či bramborem.

Hodnotit recept:

Zpět na předchozí stránkuZpět na předchozí stránku

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 306,3kJ 1 459kJ
Bílkoviny 5,1g 24,3g
Tuky 2,7g 13g
Sacharidy 6,4g 30,6g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz