Sýrová polévka | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Sýrová polévka

10 min. | polévka | 516 kJ/porce | 2 porce

Jemná krémová polévka z taveného sýra s opečenou houskou.

Autor receptu: kris_tynka

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 polévková lžícemouka hladká
1 lžičkakoření polévkové
1 kssýr smetanový krémový
1 špetkasůl
30 gmáslo

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
Čas vaření/pečení: 5
1.

Z másla a mouky připravíme jíšku, tu zalijeme studenou vodou a přivedeme k varu.

2.

Přidáme sůl a lžičku vegety a vaříme 5 minut.

3.

Před koncem varu přidáváme do polévky malé kousky sýru Apetito (150g).

4.

Před podáváním přidáme do talíře kousky opečené housky.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 2 582,2kJ 516,4kJ
Bílkoviny 2,7g 0,5g
Tuky 62g 12,4g
Sacharidy 14,8g 3g
Cholesterol 212mg 42,4mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Hádek už neběhá za Vondráčkovou: Pochlubil…

S kým to Matěj Hádek (43) randí? Lucie Vondráčková (39) to určitě není. Na premiéře snímku Tenkrát…

celý článek »

Příběhy

Egyptské letovisko v Hurghadě zasáhla epidemie:…

Striktní varování před situací, která panuje v hotelu v našinci oblíbeném egyptském letovisku Hurghada,…

celý článek »

Krimi

Český potápěč našel v Chorvatsku mrtvolu!…

Prozkoumával mořské dno v Chorvatsku, když narazil na něco, co připomínalo lidské tělo. David Haderka…

celý článek »

Ročník 2019/20

SESTŘIH: Slavia - Bohemians 4:0. Pěkné góly,…

Fotbalisté Slavie rozdrtili v 7. kole první ligy ve vršovickém derby Bohemians 1905 4:0, přestože…

celý článek »