Zapečené bagetky s tymiánem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Zapečené bagetky s tymiánem

25 min. | chuťovka | Oslavy | 3 659 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

Čerstvé domácí bagetky zapečené se sýrem, šunkou a tymiánem.

Autor receptu: pidam

Ingredience

Přepočítat na  porce
tymián čerstvý

podle chuti

máslo čerstvé
sůl
česnek

podle potřeby

sýr
bageta bílá
krůtí šunka

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
Čas vaření/pečení: 20
1.

Rozpůlené bagetky potřeme máslem s utřeným česnekem a solí. Hustě posypeme směsí ze strouhaného sýra, na nudličky pokrájené šunky a najemno posekaného čerstvého tymiánu.

2.

Zapečeme v troubě a můžeme ihned podávat např. s čerstvou zeleninou.

Hodnotit recept:

Zpět na předchozí stránkuZpět na předchozí stránku

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 1 054,4kJ 3 658,8kJ
Bílkoviny 8g 27,7g
Tuky 0,1g 0,5g
Sacharidy 53,9g 187g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz