Indiánky
Sladký dezert namáčený v čokoládě.
Autor receptu: dafina
Ingredience
Postup přípravy
Vše dáme do mísy a šleháme, ne postupně zašlehávat, vše dohromady - nebojte se, pokud tam nebude ani kousek žloutku, krásně se to ušlehá.
Uvaříme 130g cukru krystal s vodou (tak, aby voda trošku přesahovala přes cukr), vaříme prudce, aby se rychle odpařila voda. Tento rozvar začneme opatrně přilévat do směsi sněhu a marmelády.
Hotovou směs dáme do dobře vychlazené ledničky. Mezitím si roztavíme ve vodní lázni čokoládové čočky s OMEGOU.
Na 100g čokolády na vaření dáme 50g ztuženého tuku rozpustit ve vodní lázni. Vychlazené indiánky namáčejte a dejte znovu do ledničky.
Hodnotit recept: