Pstruh po mlynářsku: | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pstruh po mlynářsku:

20 min. | hlavní chod | 1 906 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

Pstruh po mlynářsku

Pstruh marinovaný v sójovém mléce a obalený v mouce. Pečený do zlatova a přelitý máslem. Podávame s petrželovými bramborami.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 lžičkanať petrželová
0,5 kscitrón
1 špetkasůl
1 lžíceolej olivový
2 lžícemléko sójové neslazené
2 kspstruh kuchaný
20 gmáslo

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 10
1.

Obalte v mouce.

2.

V pánvi rozehřejte olej.

3.

Vložte do ní pstruhy a chvíli je držte směrem dolů, jinak by se při smažení vlnili směrem nahoru.

4.

Smažte asi 5 minut z obou stran dozlatova. Mezitím občas pokapejte rozpuštěným máslem.

5.

Ozdobte citrónem a nasekanou petrželkou.

6.

Pstruhy omyjte, dobře osušte.

7.

Osolte zevnitř i zvenku, ponořte do sójového mléka.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 527,9kJ 1 905,6kJ
Bílkoviny 15,4g 55,7g
Tuky 7g 25,2g
Sacharidy 0,8g 2,8g
Cholesterol 65,9mg 238mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz