Chobotnice z Rogoznice | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Chobotnice z Rogoznice

75 min. | hlavní chod | Oslavy | 1 317 kJ/porce | Chorvatská kuchyně | 3 porce

Tip na recept
Chobotnice z Rogoznice

    Vynikající pochoutka z čerstvé chycené chobotnice. Použít můžeme i čerstvou koupenou, přinejhorším i mraženou.

    Autor receptu: sarami

    Ingredience

    Přepočítat na  porce

    na potření

    4 polévková lžíceolej olivový extra panenský

    na plech

    1 kscibule kuchyňská
    1 kschobotnice
    2 dlvíno bílé
    3 stroužekčesnek
    3 ksbrambory

    podle potřeby

    sůl mořská

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 15
    Čas vaření/pečení: 60
    1.

    Čestvou chobotnici dáme na 12 hodin do mrazáku aby změkla.

    2.

    Rozmraženou chobotnici dáme na plech, přidáme brambory na kostky, pokapeme olivovým olejem, přidáme nasekanou cibuli a česnek. Osolíme. Podlijeme bílým vínem.

    3.

    Plech zakryjeme alobalem a pečeme 30 min. v troubě na 180 st. Poté alobal sejmeme a pečeme dalších 30 minut. Dobrou chuť.

    Hodnotit recept:

    Zpět na předchozí stránkuZpět na předchozí stránku

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g 1 porce
    Energie 592,5kJ 1 317,2kJ
    Bílkoviny 1g 2,2g
    Tuky 9,1g 20,3g
    Sacharidy 9,4g 21g
    Cholesterol 0mg 0mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz