Rychlé špagety s tuňákem a rajčaty
Opravdu jednoduché a chuťově výjimečné špagety s minimem potřebných surovin.
Autor receptu: czechspecial
Ingredience
Postup přípravy
V hrnci zahřejte olivový olej. Vsypte česnek a opékejte ho asi minutu, až lehce chytne barvu. Přidejte cherry rajčata. Uveďte do varu, snižte plamen a nechte lehce dusit asi deset minut - dokud se z rajčat nestane pyré. Přidejte protlak a tuňáka, promíchejte a ochuťte solí a čerstvě drceným pepřem.
Mezitím si uvařte těstoviny podle návodu, nejlépe al dente.
Okapané těstoviny vložte do hrnce s připravenou rajčatovo-tuňákovou omáčkou, přidejte jemně nasekanou bazalku a pečlivě promíchejte.
Podáváme lehce posypané strouhaným parmazánem.
Hodnotit recept: