Zeleninový salát s tofu
Salát z mrkve, jablek, kysaného zelí, tofu a zakysané smetany. Dochutíme bylinkami a podáváme s celozrnným pečivem.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
100 gsýr tofu uzený
150 gzelí kysané
2 ksmrkev
3 ksjablko
3 lžícesmetana zakysaná
podle chuti
bylinky čerstvé
Postup přípravy
Čas přípravy: 20
1.
Mrkev očistěte, nastrouhejte najemno.
2.
Mrkev smíchejte s kysaným zelím.
3.
Jablka omyjte, zbavte jádřinců a nakrájejte na měsíčky.
4.
Do slaného salátu přimíchejte sýr tofu nakrájený na kostičky.
5.
Dále jablka, zakysanou smetanu a podle chuti i sušené bylinky.
6.
Můžete podávat s plátky celozrnného pečiva.
Hodnotit recept: