Šťavnaté kuřecí maso s lečem
Kuřecí maso nakrájené na nudličky je ochuceno sójovou omáčkou, kari kořením a obaleno ve vejci a poté podušeno společně s lečem.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
na ozdobu
podle chuti
Postup přípravy
Kuřecí maso umyjte a osušte.
Maso nakrájejte na nudličky.
Poté jej pokapejte sójovou omáčkou.
Rozšlehejte vejce a přilijte na maso.
Směs osolte a promíchejte.
Vložte směs na rozpálený olej.
Za stálého míchání nudličky opékejte ze všech stran.
Posypte kořením kari, přidejte lečo, případně ještě osolte a opepřete.
Směs přikryjte pokličkou a duste doměkka.
Maso podávejte s rýží a posypané najemno nasekanou cibulkou.
Hodnotit recept: