Ciferská pochoutka
Kuřecí nudličky orestované s cibulkou, žampióny, rybízovým kompotem, navíc podušené na víně mají výtečnou netypickou chuť. Podáváme ve vaječných omeletách.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
těsto
podle chuti
Postup přípravy
Kuřecí maso umyjte a osušte.
Maso pokrájejte na hrubší nudličky a osolte.
Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.
Na rozpáleném oleji orestujte cibuli.
Přidejte maso a opečte.
Mezitím očistěte a nakrájejte žampióny.
Žampióny a rybízový kompot přidejte k opečenému masu.
Směs ochuťte oregánem, podlejte vínem a poduste.
Upečte tenké vaječné omelety (na 1 osobu 1 vejce).
Omeletu naplňte masovou směsí.
Podávejte se zeleninou.
Hodnotit recept: