Francouzská polévka v hrníčku | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Francouzská polévka v hrníčku

35 min. | polévka | 1 657 kJ/porce | Francouzská kuchyně | 4 porce

Francouzská polévka s hovězím masem, mrkví, hráškem a žampiony. Pikantnější chuti docílíme přidáním pálivé mleté papriky. Podáváme s houskami zapečenými se sýrem.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 lvývar hovězí
1 špetkasůl
1 lžícenať petrželová
100 gsýr ementál
100 ghovězí maso
100 gmrkev
100 ghrášek
4 kshouska
50 gžampióny čerstvé

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 20
1.

Mrkev očistěte a nakrájejte na kostičky.

2.

Hovězí maso pokrájejte na proužky.

3.

Mrkev, hrášek a maso uvařte, dokud není vše měkké.

4.

Žampióny očistěte a nakrájejte na plátky.

5.

Na rozehřátém oleji je opražte a uduste doměkka.

6.

Žampióny vložte k masu, osolte.

7.

Na talíři polévku ozdobte nasekanou petrželovou nať.

8.

K polévce podáváme housky zapečené se strouhaným tvdým sýrem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 400,5kJ 1 656,9kJ
Bílkoviny 5,9g 24,3g
Tuky 3,7g 15,3g
Sacharidy 9,2g 38,2g
Cholesterol 7,9mg 32,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz