Dýňová bábovka | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Dýňová bábovka

105 min. | dezert | 1 141 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Dýňová bábovka

Výborná a zdravá bábovka :-)

Autor receptu:

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 balíčekprášek kypřící do pečiva
1 kstresť vanilková
1 balíčekrozinky
150 mlolej kokosový
2 ksžloutek
200 gvločky ovesné
5 ksbílek
5 lžičkačekanka

těsto

200 gmouka pohanková
500 gdýně Hokkaido

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 75
1.

Dýni nastrouháme na jemném struhadle. Bílky vyšleháme na sníh.

2.

Ostatní ingredience smícháme a na konec vmícháme sníh.

3.

Osladíme podle vlastní chuti čekankovým sirupem.

4.

Pečeme na 180 °C – 45 minut.

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 362,6kJ 1 141,2kJ
Bílkoviny 4,4g 13,8g
Tuky 2,2g 6,9g
Sacharidy 13,2g 41,6g
Cholesterol 46,1mg 145mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

„Otloukánek“ Štika čeká dítě s mladší milenkou:…

Monika Štiková (46) se v reality show Štiky představila jako žena, která nejde pro ostrá slova daleko.…

celý článek »

Krimi

Půl lahve vodky a sedl za volant: Zbohatlický…

Moc se těšil, až se stane otcem. Narození svého dítěte se však nedočkal. Nastávajícího tatínka Iduse…

celý článek »

Svět

Stal se symbolem janovské tragédie: První…

Zelený náklaďák, za jehož volantem seděl, se stal symbolem tragédie v Janově. Vozidlo totiž řidič…

celý článek »

Politika

Klause mladšího vyzývá exministr: Ať zváží…

Kolem Václava Klause mladšího, poslance ODS, je v jeho straně rušno. Exministr Petr Bendl ho vyzval,…

celý článek »