Tahle zelenina bude chutnat i těm, kteří ji nemusí. Je totiž zapečená a je v ní pikantní hovězí maso.
Autor receptu: Redakce
Najemno pokrájenou cibuli nechte zesklovatět na rozpáleném oleji, přidejte utřený česnek, nahrubo nastrouhanou mrkev a restujte, až mrkev zezlátne.
Přidejte mleté maso, orestujte, podlijte vodou nebo vývarem a duste asi 1 až 1 a 1/2 hodiny na mírném ohni.
Nakonec přidejte najemno nasekané kapary, chilli, osolte a opepřete. Papriky podélně rozřízněte, odkrojte stopku a odstraňte jadérka.
Naplňte je masovou směsí, rozložte na plech vyložený pečicím papírem a pečte v troubě předehřáté na 180 stupňů Celsia asi 15 minut, až začnou okraje paprik hnědnout.
Před servírováním ozdobte každou porci zakysanou smetanou nebo řeckým jogurtem a nasekanou jarní cibulkou či petrželí.
Hodnotit recept:
Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.
Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.
Obsahuje | 100g | 1 porce |
Energie | 0kJ | 0kJ |
Bílkoviny | 0g | 0g |
Tuky | 0g | 0g |
Sacharidy | 0g | 0g |
Cholesterol | 0mg | 0mg |
Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.
Aerobik | -- |
Běh | -- |
Plavání | -- |
Sex | -- |
Jízda na kole | -- |
Tanec | -- |
Žehlení | -- |
Rukolová polévka s kozím sýrem
Pečené kuře s bylinkovou nádivkou
Plněný krůtí řízek Romana Pauluse
Pravý vídeňský řízek podle Jaroslava Sapíka
Slané muffiny se sýrem cottage