Kečup s červenou řepou | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Kečup s červenou řepou

80 min. | omáčka | 954 kJ/porce | 20 porcí | Vegetariánské jídlo

Nebojte se kombinovat rajčata s řepou. Chuť tohoto kečupu si zamilujete!

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
3 kgrajčata
1500 gjablko
750 g
3 ksřepa červená
18 stroužekčesnek
600 gcukr krystal
300 mlocet
18 lžičkasůl
1 lžičkapepř černý mletý
4 lžičkapaprika mletá
18 kuličkakoření nové
18 kslist bobkový
12 kshřebíček celý

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 60
1.

Rajčata, cibuli a česnek očistěte a nakrájejte. Jablka umyjte, jádřince vykrojte a i se slupkou nakrájejte na malé kousky. Červenou řepu oloupejte a nastrouhejte nahrubo.

2.

Vše dejte do hrnce, přidejte koření a asi hodinu vařte. Směs propasírujte a nechte vychladnout.

3.

Pak ji nandejte do čistých menších sklenic, víčkem dobře uzavřete a sterilizujte při teplotě 100 °C po dobu 30 minut.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz