Kuřecí maso s bylinkami
Kuřecí prsa plněná bylinkovým máslem a petrželovou natí jsou obalena v klasickém trojobalu a opečena.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
podle potřeby
Postup přípravy
Kuřecí prsa umyjte, vysušte a jemně nařízněte.
Poté je naklepejte a osolte.
Maso potřete bylinkovým máslem, pokapejte citrónovou šťávou a posypte nasekanou petrželovou natí.
Maso pečlivě srolujte a vzniklé rolády sepněte párátky nebo kovovými jehly.
V mléce rozšlehejte vejce.
Zabalené kuřecí maso obalte v hladké mouce, v mléce s vejci a ve strouhance.
Na rozehřátém oleji opečte maso ze všech stran.
Nejprve maso pečte prudce, potom stáhněte plamen a maso duste pod pokličkou.
Před podáváním odstraňte párátka (či jehly) a servírujte například s rýží nebo se zeleninovým salátem.
Hodnotit recept: