Toskánská polévka
Do hotové zeleninové polévky s cuketou přidáme čerstvá rajčata, uvařené tenké nudle a chlebové krutóny osmažené na česneku.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Tenké nudle uvařte v osolené vodě podle návodu na obalu.
Sceďte je a odložte na stranu.
Rajčata spařte vařící vodou, oloupejte je.
Rajčata nakrájejte na čtvrtky, zbavte je jadérek a pokrájejte na tenké pásky.
Kořenovou zeleninu očistěte a nakrájejte nadrobno.
Cuketu očistěte a také nakrájejte.
Na rozpáleném oleji poduste kořenovou zeleninu a cuketu.
Přilejte zeleninový vývar a 15 minut povařte.
Z chleba odkrojte kůrku a zbytek nakrájejte na malé kostičky
Česnek oloupejte a nechte jej vcelku.
Pánev potřete česnekem, přidejte lžíci másla a opečte chlebové kostky.
Do hotové polévky dejte rajčata, nudle, chlebové krutóny a posypte petrželovou natí.
Hodnotit recept: