Toskánská polévka | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Toskánská polévka

45 min. | polévka | 744 kJ/porce | Italská kuchyně | 4 porce | Vegetariánské jídlo

Do hotové zeleninové polévky s cuketou přidáme čerstvá rajčata, uvařené tenké nudle a chlebové krutóny osmažené na česneku.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kscuketa
1 lvývar zeleninový
2 ksrajčata
2 plátekchléb
500 gzelenina kořenová
75 gnudle vlasové

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 15
1.

Tenké nudle uvařte v osolené vodě podle návodu na obalu.

2.

Sceďte je a odložte na stranu.

3.

Rajčata spařte vařící vodou, oloupejte je.

4.

Rajčata nakrájejte na čtvrtky, zbavte je jadérek a pokrájejte na tenké pásky.

5.

Kořenovou zeleninu očistěte a nakrájejte nadrobno.

6.

Cuketu očistěte a také nakrájejte.

7.

Na rozpáleném oleji poduste kořenovou zeleninu a cuketu.

8.

Přilejte zeleninový vývar a 15 minut povařte.

9.

Z chleba odkrojte kůrku a zbytek nakrájejte na malé kostičky

10.

Česnek oloupejte a nechte jej vcelku.

11.

Pánev potřete česnekem, přidejte lžíci másla a opečte chlebové kostky.

12.

Do hotové polévky dejte rajčata, nudle, chlebové krutóny a posypte petrželovou natí.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 138,1kJ 744,2kJ
Bílkoviny 1,2g 6,7g
Tuky 0,3g 1,5g
Sacharidy 6,6g 35,7g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz