Královská česneková polévka
Královská česnečka s bramborami, kmínem a petrželovou natí. Hotovou polévku rozmixujeme a podáváme s dokřupava opečeným chlebem.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Česnek oloupejte a prolisujte.
Brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky.
V hrnci rozpusťte máslo a opečte na něm česnek.
Zaprašte moukou, promíchejte a přidejte vodu.
Vložte brambory a vařte doměkka.
Polévku odstraňte z ohně, dochuťte vegetou, kmínem, solí a petrželovou natí.
Vše v polévce rozmixujte.
Chléb nakrájejte na kostičky.
Na teflonové pánvi na oleji chléb opražte dokřupava.
Polévku rozdělte do misek a do každé porce těsně přidejte chléb.
Hodnotit recept: