Rychlá rybí polévka se zeleninou
Rybí polévka z ryby dle vašeho výběru (například z pstruha či tresky) s pórkem, celerem, petrželí a rajčaty. Před podáváním přidáme kousek másla a petrželovou nať.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
0,25 ksceler
1 kscibule kuchyňská
1 špetkasůl
1 kspetržel
1 kslist bobkový
1 lžícemáslo
1 lžícenať petrželová
1,5 lvoda
2 kspórek
4 kuličkapepř černý celý
4 ksrajčata
600 gryba
Postup přípravy
Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 15
1.
Očistené, umyté a nakrájené ryby vložte do osolené vařící vody.
2.
Kořenovou zeleninu očistěte a pokrájejte.
3.
Zeleninu a koření vložte do polévky.
4.
Vařte 5-10 minut.
5.
Rajčata oloupejte a nakrájejte.
6.
Rajčata vložte do polévky a uvařte doměkka.
7.
Nakonec přimíchejte máslo a petrželovou nať.
Hodnotit recept: