Slepičí polévka s dubáky a citronem
Vydatná slepičí polévka s kořenovou zeleninou a hřiby dubáky (které lze nahradit žampiony nebo hlívou). Zahustíme těstovinami do polévky.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Slepici a kořenovou zeleninu vložte do hrnce a společně s kořením uvařte.
Dubáky očistěte a nakrájejte na menší kousky.
Před dovařením vložte do polévky dubáky.
Polévku odstavíme, maso vyberte a vykostěte.
Maso pokrájejte na nadrobno.
Z polévky vyberte zeleninu a pokrájejte.
Do zbylé polévky vlijte šťávu z citronu.
Podle návodu připravte těstoviny do polévky.
Slepici umyjte a očistěte.
Kořenovou zeleninu očistěte, ponechte vcelku.
Do talíře vložte těstoviny, slepičí maso, zeleninu a zalijte polévkou.
Hodnotit recept: