Omeleta po mexicku | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Omeleta po mexicku

Fotografie

Rajčata, fazole a kukuřice - tyto typické mexické ingredience v kombinaci s pórkem nemohou chybět ve směsi, kterou naplníme dozlatova osmažené omelety.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 lžícetuk
1 konzervarajčata konzervovaná
1 konzervakukuřice vakuovaná
1 kspórek
1 špetkasůl
1 špetkasůl
125 mlminerálka
250 gmouka hladká
250 gfazole červené sterilované
375 mlmléko
4 ksvejce
1 špetkapepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 10
1.

Z mouky, vajec, mléka a minerálky si připravte hladké hustší těsto

2.

Osolte je a nechte odstát alespoň 15 minut.

3.

Pórek omyjte a nakrájejte na kolečka.

4.

Pórek osmahněte na pánvi na tuku.

5.

Přidejte pokrájená rajčata, osolte, opepřete a krátce poduste.

6.

Do směsi přidejte okapané fazole a kukuřici a krátce poduste.

7.

V pánvi na rozpáleném tuku usmažte asi 8 omelet.

8.

Hotové omelety naplňte připravenou směsí.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 546,9kJ 2 124,5kJ
Bílkoviny 5,5g 21,3g
Tuky 2,9g 11,3g
Sacharidy 20,1g 78,1g
Cholesterol 74,7mg 290,3mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz