Zeleninový špíz | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Zeleninový špíz

Zeleninový špíz

Špízy z lilku, cukety a žampionů, potřené česnekem, posypané majoránkou a tymiánem. Pečeme v troubě.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
1 stroužekčesnek
1 lžičkatymián
1 špetkasůl
1 lžičkamajoránka čerstvá
20 gžampióny čerstvé
40 gcuketa
40 glilek
5 golej

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 30
1.

Zeleninu omyjte a nakrájejte.

2.

Česnek oloupejte a prolisujete.

3.

Nakrájené kousky zeleniny střídavě napichujte na špejli.

4.

Posolte, posypte tymiánem a majoránkou a potřete česnekem.

5.

Pečte v troubě na oleji.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 342,1kJ 383,1kJ
Bílkoviny 2,2g 2,5g
Tuky 5g 5,7g
Sacharidy 7,4g 8,3g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Politika

Rozpočet ONLINE: Zeman ve Sněmovně hledal…

Hlavním bodem středečního jednání Sněmovny je první čtení návrhu zákona o státním rozpočtu. Ten počítá…

celý článek »

České celebrity

Dara Rolins musela s pravdou ven: Potřebuji…

Není to tak dávno, co se Dara Rolins (46) pochlubila, že si může dovolit brát dcerku Lauru (12) na…

celý článek »

Politika

„Šmejděníčko“ u důchodkyně Klausové. Junior…

Byt jako ze škatulky a radost z vnoučat, tak vypadá stáří důchodkyně a bývalé první dámy Livie Klausové (75). „Šmejděníčko,…

celý článek »

NHL

Instinkt zabijáka! Pastrňák si parádu sám…

Minulý týden se v souvislosti s Davidem Pastrňákem mluvilo o tom, že po úvodních dvou zápasech sezony,…

celý článek »