Bylinkovo-balzamiková marináda | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Bylinkovo-balzamiková marináda

5 min. | marináda | Grilování | 4 225 kJ | Česká kuchyně | 1 kus

Ilustrační foto

Marináda z dijónské hořčice, balsamica, bylinek a olivového oleje.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
0,5 lžičkasůl
0,5 lžičkapepř černý mletý
1 lžíceocet balsamico
2 hrstbylinky čerstvé
2 lžičkahořčice dijónská
7 lžíceolej olivový

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
1.

Na 1 kg masa se doporučuje 1 hrnek grilovací marinády.

2.

Čerstvé bylinky (oregáno, tymián, majoránka, šalvěj) nasekejte. Uvedené ingredience dejte do mísy. Dobře promíchejte.

3.

Maso se do marinády snažte naložit vždy den předem (ryby postačí marinovat kratší dobu) příp. minimálně 6 hodin.

4.

Před grilováním maso z marinády vyjměte a důkladně ubrouskem očistěte. Pokud marinádu neodstraníte, zcela přebije chuť masa.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 2 544,9kJ 4 224,6kJ
Bílkoviny 0,8g 1,4g
Tuky 63,6g 105,6g
Sacharidy 3,6g 6g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz