Jablečná marináda s příměsí tymiánu | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Jablečná marináda s příměsí tymiánu

5 min. | marináda | Grilování | 6 639 kJ | Česká kuchyně | 1 kus

Ilustrační foto

Marináda z jablečného sirupu, oleje, sójové omáčky a tymiánu. Výborně se hodí k vepřovému masu.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
2 lžíceomáčka sójová
4 lžičkatymián sušený
0,25 lsirup jablečný
1 dlolej

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
1.

Před grilováním maso z marinády vyjměte a důkladně ubrouskem očistěte. Pokud marinádu neodstraníte, zcela přebije chuť masa.

2.

Tato marináda je obzvláště vhodná na vepřové kotlety.

3.

Na 1 kg masa se doporučuje 1 hrnek grilovací marinády.

4.

Uvedené ingredience dejte do mísy. Dobře promíchejte.

5.

Maso se do marinády snažte naložit vždy den předem (ryby postačí marinovat kratší dobu) příp. minimálně 6 hodin.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 1 631,2kJ 6 638,8kJ
Bílkoviny 1,8g 7,2g
Tuky 22,3g 90,6g
Sacharidy 46,4g 188,9g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz