Tagliatelle s houbami a bílým vínem
Těstoviny smíchané se směsí z hub, cibule, mouky, smetany a vajec rozšlehaných ve víně. Ozdobíme tymiánem.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Těstoviny uvařte podle návodu na obalu v osolené vodě, sceďte a nechte okapat.
Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.
Čerstvé houby nakrájejte. Žloutky rozšlehejte ve víně.
Na olivovém oleji a másle osmahněte cibuli, přidejte houby a za stálého míchání opečte.
Přidejte hladkou mouku, promíchejte, zalijte smetanou, žloutky a za stálého míchání povařte.
Snižte teplotu a nechte ještě pět minut vařit.
Dochuťte pepřem. Podávejte s uvařenými těstovinami. Ozdobte tymiánem.
Hodnotit recept: