Jahodová pěna | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Jahodová pěna

20 min. | dezert | 1 756 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce | Vegetariánské jídlo

Jahodová pěna

Pěna ze sněhum, cukru a rozmixovaných jahod. Podáváme s dlouhými piškoty a zdobíme jahodami.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 balíčekpiškot cukrářský
200 gcukr moučka
400 gjahody čerstvé
8 ksbílek

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
1.

Z bílků a cukru moučky ušlehejte tuhý sníh.

2.

Jahody očistěte, omyjte a nechte je na sítu okapat.

3.

Rozmačkejte je vidličkou nebo rozmixujte a zlehka vmíchejte do sněhu z bílků.

4.

odávejte s dlouhými piškoty a ozdobené celými jahodami.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 709,4kJ 1 755,7kJ
Bílkoviny 4,3g 10,7g
Tuky 0,8g 2g
Sacharidy 36,2g 89,6g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Drsné zjištění po Výměně manželek: Lenka…

Středeční premiérový díl Výměny manželek byl jako vždy plný emocí a napjatých situací. Lenka si v…

celý článek »

Příběhy

Překvapení v hloubětínském babyboxu: Našli…

V pražském hloubětínském babyboxu objevili malou holčičku! Několikaměsíční miminko sem někdo odložil…

celý článek »

Královské rodiny

Inspirace u Diany? Kate v Pákistánu „kopíruje“…

Vévoda a vévodkyně z Cambridge se nyní na služební cestě v Pákistánu objevili v tradičním oblečení…

celý článek »

Basketbal

Sázka na Satoranského. Sezonu začne v základu…

Český basketbalista Tomáš Satoranský začne novou sezonu NBA v roli prvního rozehrávače Chicaga. Před…

celý článek »