Jahodová pěna | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Jahodová pěna

20 min. | dezert | 1 756 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce | Vegetariánské jídlo

Jahodová pěna

Pěna ze sněhum, cukru a rozmixovaných jahod. Podáváme s dlouhými piškoty a zdobíme jahodami.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 balíčekpiškot cukrářský
200 gcukr moučka
400 gjahody čerstvé
8 ksbílek

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
1.

Z bílků a cukru moučky ušlehejte tuhý sníh.

2.

Jahody očistěte, omyjte a nechte je na sítu okapat.

3.

Rozmačkejte je vidličkou nebo rozmixujte a zlehka vmíchejte do sněhu z bílků.

4.

odávejte s dlouhými piškoty a ozdobené celými jahodami.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 709,4kJ 1 755,7kJ
Bílkoviny 4,3g 10,7g
Tuky 0,8g 2g
Sacharidy 36,2g 89,6g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Mrazivý konec Katky (†43) z Talentu: Porazila…

Kromě nervozity z chystaného finále show Česko Slovensko má talent se natáčecí štáb potýká s velkou…

celý článek »

Praha - Krimi

Hádka v metru vygradovala v útok nožem.…

Hned několik sanitek a policejních vozů se sjelo k obchodnímu doma Flora na pražských Vinohradech.…

celý článek »

České celebrity

Plastikami vylepšená Krainová ukázala nepřirozené…

Modelka Simona Krainová (46) se netají tím, že si občas zajde na kliniku krásy, jejíž je tváří, na…

celý článek »

Box

Vémola reaguje na Marpa: Vůbec mě to nezajímá.…

Oprášená výzva, která soubojem neskončí. Tak lze popsat výměnu vzkazů mezi rapperem Marpem a MMA…

celý článek »