Sardinková pomazánka | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Sardinková pomazánka

Sardinková pomazánka

Pomazánka z másla, sýru, sardinek a hořčice. Rozmixovanou směs dochutíme cibulí a citronovou šťávou.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
1 lžičkašťáva citronová
1 špetkasůl
1 konzervasardinky v oleji
1 kscibule kuchyňská
2 lžícehořčice
30 gmáslo
40 gsýr tavený
1 špetkapepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
1.

Utřete změklé máslo se sýrem.

2.

Přidejte sardinky a hořčici a rozmixujte.

3.

Oloupejte a nadrobno nakrájejte cibuli.

4.

Nakonec dochuťte cibulí, solí, pepřem a popřípadě citronovou šťávou. Promíchejte.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 874,5kJ 2 579,9kJ
Bílkoviny 9,8g 28,8g
Tuky 17,4g 51,4g
Sacharidy 4,9g 14,4g
Cholesterol 81,4mg 240mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Moderátor Rosák v ohrožení života: Infarkt…

Bolest na srdci a tma před očima! Jan Rosák (72) prodělal infarkt za volantem! Naštěstí s ním zrovna…

celý článek »

Příběhy

Houby rostoucí ve vlaku baví internet: České…

České sociální sítě baví fotografie hub vyrůstajících z podlahy ve vlaku Českých drah! Snímek zachytila…

celý článek »

Politika

Babišovi zkrachovala chlouba, Monika tam…

Řídit stát jako firmu? Tak v tomhle případě snad radši ne! Restaurace Paloma ve Francii, kterou vybudoval…

celý článek »

Tipsport extraliga

Hradec zvažuje příchod Růžičky. Rozhodne…

S Pardubicemi se nedomluvil, byť zájem klubu byl v jednu chvíli vážný. Nyní je na řadě sousední Hradec…

celý článek »