Pomazánka z rybího filé
Pomazánka z podudušeného rybího filé, rajského protlaku, česneku utřeného se solí, rostlinného tuku a dochucená citronovou šťávou.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 špetkasůl
1 kscitrón
1 lžíceprotlak rajčatový
1 stroužekčesnek
200 gfilé rybí
80 gtuk rostlinný
Postup přípravy
Čas přípravy: 20
1.
Filé podusíme doměkka (nebo ugrilujeme).
2.
Filé rozmačkáme vidličkou a vyndáme všechny kosti.
3.
Osolíme a ochutíme citrónovou šťávou z 1 citronu.
4.
K základu přidáme rajčatový protlak.
5.
Olouapaný česnek utřeme se solí.
6.
Česnek rozmícháme s rostlinným tukem a přidáme k filé.
7.
Vše dochutíme solí a bílým pepřem.
Hodnotit recept: