Kořeněné svařené víno | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Kořeněné svařené víno

15 min. | nápoj | 1 471 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce | Vegetariánské jídlo

Svařené víno s vodou, cukrem, pomerančem, citrónem a kořením. Dochutíme brandy.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,5 šálekvoda
0,5 šálekcukr
0,5 šálekbrandy
0,5 lžičkaoříšek muškátový
1 lvíno červené
1 špetkazázvor mletý
1 ksskořice celá
8 kshřebíček celý
8 plátekpomeranč
8 plátekcitrón

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
1.

Smícháme vodu s cukrem.

2.

Přidáme pomeranč, citrón a koření.

3.

Vše smícháme s vínem.

4.

Přivedeme k varu, přidáme brandy a podáváme.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 297,5kJ 1 470,7kJ
Bílkoviny 0,4g 2g
Tuky 0,2g 1g
Sacharidy 7,5g 37g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Moderátor Rosák v ohrožení života: Infarkt…

Bolest na srdci a tma před očima! Jan Rosák (72) prodělal infarkt za volantem! Naštěstí s ním zrovna…

celý článek »

Příběhy

Houby rostoucí ve vlaku baví internet: České…

České sociální sítě baví fotografie hub vyrůstajících z podlahy ve vlaku Českých drah! Snímek zachytila…

celý článek »

Politika

Babišovi zkrachovala chlouba, Monika tam…

Řídit stát jako firmu? Tak v tomhle případě snad radši ne! Restaurace Paloma ve Francii, kterou vybudoval…

celý článek »

Tipsport extraliga

Hradec zvažuje příchod Růžičky. Rozhodne…

S Pardubicemi se nedomluvil, byť zájem klubu byl v jednu chvíli vážný. Nyní je na řadě sousední Hradec…

celý článek »