Lesnická krkovička
Krkovička marinovaná ve směsi z oleje, bylinek, česneku, grilovacího koření, hořčice, sójové a worchesterové omáčky. Maso opékáme na grilu a podáváme se zeleninovým salátem.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Maso očistěte, osušte, nakrájejte na plátky, naklepte a osolte.
Česnek očistěte a prolisujte. Čerstvé bylinky (petrželová nať, pažitka, kopr) nasekejte.
Do misky nalijte olej a přidejte bylinky, česnek, grilovací koření, hořčici a sójovou a worchesterovou omáčku.
Nezapomeňte směs dobře promíchat.
Do marinády namočte plátky masa a nechte je v chladu odležet minimálně dvě hodiny.
Poté dejte maso na gril.
Podávejte ho se zeleninovým salátem, ale pochutnáte si na něm i s čerstvým pečivem.
Hodnotit recept: