Zelný salát s čerstvým křenem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Zelný salát s čerstvým křenem

Zelný salát s čerstvým křenem

Zelí nakrájené na nudličky, ochucené olejem, křenem , octem a cukrem. Podáváme vyhchlazené.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
1 lžíceolej olivový
1 lžíceocet
1 lžícecukr
1 lžičkakřen strouhaný
100 gzelí hlávkové bílé

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
1.

Zelí nakrájíme na jemné nudličky.

2.

Nasolíme, zakápneme olejem a necháme asi 25 minut odležet.

3.

Poté, co zelí pustí vodu, přidáme zbytek ingrediencí.

4.

Vychladíme a můžeme podávat.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 644,8kJ 1 031,8kJ
Bílkoviny 1,2g 1,9g
Tuky 9,5g 15,3g
Sacharidy 14g 22,4g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz