Broskvová kostka | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Broskvová kostka

Broskvová kostka

Korpus potřený krémem z broskvové šťávy, tvarohu, cukru, želatiny a šlehačky, pokladený broskvemy zalitými želatinou. Podáváme se šlehačkou a lístky máty.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci

na ozdobu

1 ksšlehačka
5 lístkymáta

náplň

1 ksželé čiré dortové
150 gcukr krupice
20 gželatina plátková
250 gtvaroh měkký
500 mlsmetana ke šlehání
850 gkompot broskvový

těsto

120 gmouka hladká
3 ksvejce
90 gcukr krupice

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 15
1.

Smíchejte ingredience na těsto. Těsto vložte na plech a upečte korpus.

2.

Želatinu si předem namočte a nechte ji nabobtnat ve vodě.

3.

Připravte si náplň: Smíchejte broskvovou šťávu, tvaroh a cukr s želatinou.

4.

Vše smíchejte a lehce vmíchejte ušlehanou šlehačku.

5.

Nechte okapat a nakrájete broskve z kompotu.

6.

Na korpus nalijte půlku tvarohové hmoty, poté rozložte broskve a zalijte zbytkem tvarohu.

7.

Po ztuhnutí zalijte želatinou připravenou podle návodu.

8.

Nakonec krájejte na kostky a ozdobte šlehačkou a čerstvou mátou.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 836,6kJ 19 660kJ
Bílkoviny 4,3g 100,1g
Tuky 7,8g 183,6g
Sacharidy 28,8g 677,1g
Cholesterol 37mg 870mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz