Rynglový džem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Rynglový džem

Rynglový džem

Rozvařené ryngle se želírovacím cukrem a slivovicí plníme do sklenic horké a zavíčkujeme.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
1 kgryngle
1 kgcukr želírovací
5 lžíceslivovice

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 4
1.

Ryngle umyjte, osušte a vyjměte pecky.

2.

Nakrájejte na kousky, smíchejte se želírovacím cukrem

3.

Nechte 12 hodin odpočinout.

4.

Směs za stálého míchání přiveďte k varu a 4 minuty zprudka vařte.

5.

Před plněním přidejte slivovici.

6.

Plňte do sklenic za horka a okamžitě je uzavřete.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 943,2kJ 19 712,5kJ
Bílkoviny 0,4g 8g
Tuky 0g 1g
Sacharidy 53,4g 1 116g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz