Vlašský salát se zelím
Cibule, vejce, zelí, salám, sýr a hrášek, smíchané s majonézou vymíchanou se zakysanou smetanou a hořčicí.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Cibuli očistěte a nakrájejte nadrobno.
Uvařte natvrdo vejce, nechte zchladnout a nakrájejte na kostičky.
Kysané zelí pokrájejte na menší kousky a smíchejte s cibulí.
Salám a sýr nakrájejte na nudličky.
Smíchjte zelí, scezený hrášek, salám, sýr a vejce.
V misce vymíchejte zakysanou smetanu, majonézu a hořčici.
Dochuťte solí a pepřem. Nechte chvíli chladit.
Salát podávejte přelitý ochucenou smetanovou omáčkou a s čerstvým pečivem.
Hodnotit recept: