Jablíčko v brusince | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Jablíčko v brusince

30 min. | nápoj | 779 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce | Vegetariánské jídlo

Jablíčko v brusince

Svařený jablečný a brusinkový džus s jablkem, hřebíčkem, celou skořicí a cukrem. Podáváme s plátky citronu.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,5 ldžus brusinkový
0,5 ldžus jablečný
0,5 kscitrón
1 ksjablko
2 ksskořice celá
8 kshřebíček celý

podle chuti

cukr hnědý

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
1.

Ve velkém hrnci smíchejte jablečný džus a brusinkovou šťávu.

2.

Postupně přidávejte všechny příměsi. Jablko nakrájejte.

3.

Přiveďte k varu, poté snižte teplotu a vařte 15-20 minut na mírném ohni.

4.

Nakonec přeceďte a podávejte do silnostěných sklenic s plátky citronu.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 257,4kJ 778,7kJ
Bílkoviny 0,3g 0,9g
Tuky 0,1g 0,2g
Sacharidy 13,5g 40,8g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz